[== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] == HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==
     Home      News      Entertainment      Services
  .

 
Quick Find :

logo RUBRIQUE 404

24Hours of Dubai
11/12/13 January 2007

 
  Duller Motorsport wint 2de maal op rij de Toyo Tires 24 Hours of Dubai
  Duller Motorsport’s second consecutive victory in Toyo Tires 24 Hours of Dubai
  Jo Jamers: “Tevreden, ondanks de pech...”
  Porsche 996 RSR van Oktanas leidt na vier uren wedstrijd
  Oktanas Porsche 996 RSR leads after four hours
  Twee Porsches 996 Supercup klaar voor de start!
  Porsche 996 RSR van Oktanas pakt de pole
  Oktanas Porsche 996 RSR claims pole for Dubai 24
  Full house for second edition of Toyo Tires 24 Hours of Dubai
  La 2e edition des Toyo Tires 24 Hours of Dubai affiche complet
  Official Website

    

  

Round-up bij het ochtendgloren

 
 

Bij First Motorsport heersen er in de vroege morgen gemengde gevoelens. Enerzijds is er blijdschap omwille van de 6de plaats van de Dunlop Porsche #8, die nog steeds uitzicht heeft op een plaats binnen de algemene top 5, maar anderzijds is men ontgoocheld na de opgave van de Goodyear Porsche #7. De wagen van Heyman, Van Rompuy, Jeuris & Vetters was van de 28ste positie op de startgrid opgerukt naar de 9de plaats, maar omstreeks 4u30 deze ochtend hield de motor het voor bekeken. ‘Game Over’ dus, en dat na enkele zeer sterke nachtelijke stints. “Dit is balen”, zucht Dries Heyman. ”Alle rijders van onze wagen waren aan een sterke wedstrijd bezig en het First Motorsport Team leverde perfect werk. Maar de prijzen worden verdeeld aan de eindstreep en die halen we, door toedoen van de pechduivel, helaas niet...”

Met de Dunlop Porsche #8 kenden de Nederlanders Kuus, de Vries, Stielstra en Tielemans tot op heden enkele problemen, telkens te wijten aan externe omstandigheden. Zij vatten de race aan van op de 24ste startpositie, maar net als bij vele andere teams was de warmte tijdens de eerste uren van de wedstrijd de grootste vijand van de rijders. Samen met het vallen van de avond trad ook de nachtelijke en welkome temperatuurdaling in. Meteen het sein om er wat harder tegenaan te gaan, zo ook voor de bemanning van deze First Motorsport Porsche #8. Zij rukten eventjes op naar de 5de positie en bezetten om 8u deze ochtend de 6de plaats, nadat ze gisterenavond om 22u52 geconfronteerd werden met een klapband en zich wat later (om 0u53) een ronddwalend brokstuk van een andere wagen in de radiator van de Dunlop Porsche #8 boorde.

Een radiatorwissel bleek noodzakelijk en kostte het team 12 kostbare minuten. Maar met nog 6 uren wedstrijd voor de boeg kunnen zij nog verder oprukken in de rangschikking. (DDS/Transporama Publishing) 
== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK

 |  About us  |  Links  |  Copyright Notice  |  Site map  |

Copyright 2006 HIBN.TV
Design & Hosting by
Harmony-Belgium - Powered by