[== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] == HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==
     Home      News      Entertainment      Services
  .

 
Quick Find :

logo RUBRIQUE 404

24Hours of Dubai
11/12/13 January 2007

 
  Duller Motorsport wint 2de maal op rij de Toyo Tires 24 Hours of Dubai
  Duller Motorsport’s second consecutive victory in Toyo Tires 24 Hours of Dubai
  Round-up bij het ochtendgloren
  Porsche 996 RSR van Oktanas leidt na vier uren wedstrijd
  Oktanas Porsche 996 RSR leads after four hours
  Twee Porsches 996 Supercup klaar voor de start!
  Porsche 996 RSR van Oktanas pakt de pole
  Oktanas Porsche 996 RSR claims pole for Dubai 24
  Full house for second edition of Toyo Tires 24 Hours of Dubai
  La 2e edition des Toyo Tires 24 Hours of Dubai affiche complet
  Official Website

    

  

Jo Jamers: “Tevreden, ondanks de pech...”

 
 

Voor het tweede opeenvolgende jaar was First Motorsport present in de 24 Uren van Dubai, verreden op het Dubai Autodrome. Vorig jaar streden ze voor een podiumplaats, tot de pechduivel er anders over besliste. Dit jaar bracht het team van Jo Jamers twee Porsches 996 Supercup aan de start van deze etmaalrace: eentje in de kleuren van Dunlop en het tweede exemplaar in een jasje van Goodyear. De laatstgenoemde wagen (#7) haalde de finish niet, en ondanks pech finishte de Porsche #8 nog als zevende algemeen en als zesde in de klasse A6 (tot 4000cc). Teambaas Jo Jamers blikt dan ook graag positief terug op deze trip naar het Midden-Oosten.

“Je kunt ons resultaat op twee manieren bekijken”, aldus Jamers. “Je kunt ontgoocheld zijn, gezien de Goodyear Porsche tegen de ochtend uitviel met een motorbreuk. En laten we eerlijk zijn: in feite zijn we daar ook ontgoocheld om. Maar je kunt het ook positief bekijken, want na een nacht vol pech slaagt de Dunlop Porsche er toch nog in als zevende algemeen te eindigen. En daarmee kunnen we, rekening houdende met het wedstrijdverloop, best tevreden mee zijn. We hadden inderdaad ook nu weer kunnen strijden voor het podium, maar Dame Fortuna stond niet aan onze zijde. En natuurlijk had ik ook liever beide wagens aan de finish gezien, maar autosport is en blijft een mechanische sport en sommige factoren heb je nu eenmaal niet zelf in de hand…”

First Motorsport deed de afgelopen jaren al heel wat nationale en internationale ervaring op, en dat werpt de nodige vruchten af. Na de behaalde successen in het nationale Belcar kampioenschap, wil Jo Jamers graag verder zijn team etaleren op zowel de nationale als internationale scène. “Belcar staat voor dit jaar terug op ons programma, maar het is niet uitgesloten dat we één of meerdere internationale races gaan afwerken dit jaar. Er liggen al voorstellen van diverse organisatoren op mijn bureau en ik ga die stuk voor stuk in detail bekijken alvorens een beslissing te nemen.” (DDS/Transporama Publishing)


 
== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK

 |  About us  |  Links  |  Copyright Notice  |  Site map  |

Copyright 2006 HIBN.TV
Design & Hosting by
Harmony-Belgium - Powered by