[== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] == HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==
     Home      News      Entertainment      Services
  .

 
Quick Find :

logo RUBRIQUE 431

International Racing Show Liege
1, 2 et 3 Fevrier 2008

 
  "Viva Italia !"
  Bonne Annee... et vivement fevrier !
  L’International Racing Show de Liege prend son envol !
  Official Website

    

  

De Internationale Racing Show van Luik in de startblokken !

 
 

Zeggen dat de regio rond Luik het zenuwcentrum is van de Belgische autosport is een eufemisme. Met het legendarische circuit van Francorchamps op een veertigtal kilometers van het stadscentrum en jaarlijks enkele van de mooiste auto- en motorsportwedstrijden in de buurt, heeft deze regio een traditie inzake gemotoriseerde sporten. Vorig jaar moest Luik het echter stellen zonder zijn Racing Show. Maar, de fans mogen op beide oren slapen. Die leemte wordt in februari 2008 weer ingevuld met de organisatie van de eerste Internationale Racing Show van Luik !

Na twee organisaties in Brussel, waar helaas niet het verhoopte enthousiasme gevonden werd, heeft het team van Pole Position, dat al tien jaar de Euro Racing Show van Luxemburg organiseert, logischerwijze beslist om te kiezen voor Luik, een stad die altijd vragende partij is voor een dergelijk evenement. De Internationale Beurs van Luik heeft het initiatief hartelijk ontvangen, zoals gebruikelijk in de Vurige Stad, en bovendien de officiële bekendmaking bespoedigd. Deze keer is het dus een feit. De Internationale Racing Show van Luik zal op 1, 2 en 3 februari 2008 zijn deuren openen. Ook de volgende twee jaren zal het evenement zeker georganiseerd worden.

De Internationale Racing Show van Luik profileert zich hiermee als de grote afspraak van de gemotoriseerde sporten tijdens de winter. Het is de ideale gelegenheid om een balans op te maken van het afgelopen seizoen en om vooruit te blikken op het nakende seizoen. Gezien het enthousiasme dat de bekendmaking van dit nieuws veroorzaakte - in Luik betreft het eerder een doorstart dan een gloednieuw evenement - oogt de toekomst van het evenement alvast rooskleurig.

Pole Position zal deze 1ste Internationale Racing Show van Luik organiseren, maar het is een geboren en getogen Luikenaar, Jean-Pierre Hardy, die zich zal ontfermen over de commerciële relaties en de marketing van het evenement. Hij kent het evenement als geen ander en die ervaring in Luik zal er zeker voor zorgen dat dit evenement zal uitgroeien tot de grootste beurs voor competitiebolides in ons land...

In de komende maanden zal Pole Position u op de hoogte houden van de evolutie van deze 1ste Internationale Racing Show van Luik. We danken u bij voorbaat voor de aandacht die u kan geven aan ons evenement.


 
== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK

 |  About us  |  Links  |  Copyright Notice  |  Site map  |

Copyright 2006 HIBN.TV
Design & Hosting by
Harmony-Belgium - Powered by