[== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] == HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==
     Home      News      Entertainment      Services
  .

 
Quick Find :

logo RUBRIQUE 440

24 Hours of Zolder
Powered by HIBN.TV

 
  Familie Raus loopt verder uit
  Pascal Struyf conforte sa place de leader
  Van Elderen malgre une forte opposition
  La famille Raus prend le large
  Pech houdt familie Thiers van goede prestatie
  L’Aston Martin s’arrete par mesure de precaution ; podium pour Rossi en WSR Megane a Donington
  GPR remporte les 24 Hours of Zolder au terme d’un incroyable thriller, Goossens co-recordman des victoires
  Mollekens signe in extremis la pole position en vue de la 29eme edition des 24 Hours of Zolder
  Van Elderen reussira-t-il la passe de quatre?
  CEO Racing veut le titre!
  Pascal Struyf et sa Lotus en favoris
  Une Aston Martin pour la premiere fois aux 24 Heures de Zolder
  De plus en plus de grands noms aux 24 Hours of Zolder
  Timing
  Compte a rebours pour les “24 Hours of Zolder” avec une premiere info des teams
  Official Website

    

  

Aftellen naar de “24 Hours of Zolder” met een eerste troepenschouw

 
 

Met de “24 Hours of Zolder” nadert voor de MVDB-troepen stilaan weer het jaarlijkse hoogtepunt van het seizoen. Over een maand, op 8 en 9 september, is Circuit Zolder weer het toneel voor de dubbele race rond de klok en vanaf nu tellen we naar de etmaalrace af. Het is dan ook stilaan tijd voor een eerste troepenschouw.

In Divisie 1 kennen we ondertussen al enkele protagonisten. Bij PK Carsport is de kogel door de kerk en het team kiest dan toch voor de Corvette Z06 waarmee Longin en Kumpen dit seizoen al tweemaal winst konden vieren. Kurt Mollekens en tweevoudig winnaar David Hart versterken het Limburgse team voor de 24 uur van Zolder. Longin en Kumpen gaan de hulp in ieder geval goed kunnen gebruiken, want zij werken hetzelfde weekend ook de FIA GT-race in Adria af.

Van de directe belagers in het kampioenschap heeft GPR zijn huiswerk al bijna afgerond, op de #56 Porsche 997 GT3 vinden we niemand minder dan Marc Goossens, die samen met Guillaume Dumarey, Maxime Soulet en Maxime Dumarey voor de zege zal trachten te gaan. Op de #55 krijgen Ruben Maes en Marc Duez het gezelschap van Tim Verbergt en misschien ook van diens teammaat bij Audi ‘Jef’ Hemroulle.

Prospeed versterkt het leger Porsches met een line-up die ook wel eens voor een verrassing zou kunnen zorgen. Fred Bouvy en David Loix krijgen niemand minder dan WRC-winnaar François Duval en uithoudingsroutinier Armand Fumal aan hun zijde.

Bij Racing For Belgium, Gravity International en A+ is het nog even wachten alvorens de teams te kennen, bij AD en First Motorsport daarentegen zijn de namen al wel wereldkundig gemaakt.

AD doet het met de broers Koen en Kris Wauters, Raf Vanthoor en Jan Heylen op de Viper, terwijl Albert Vanierschot, Harry Steegmans, Patrick Schreurs en Eric Bruynooghe de kleuren van de AD Porsche 997 zullen hooghouden.

Jo Jamers van zijn kant, koos voor François Verbist en Stef Van Campenhoudt om Henk Haane en Gosse Stielstra op de 997 GT3 te vergezellen. Pascal Nelissen-Grade, Jan Van Uytsel, Frank Beliën, Edo Devries, Wim Jeuris, Ronald Vetters en vader en zoon Van Rompuy zijn de rijders voor de Porsches van First in Divisie 2.

G&A wacht nog even af voor de Mosler, maar Chris Mattheus, recent nog winnaar in G2 tijdens de 24 uur van Spa, doet het deze keer op de Z4 van het Kempense team.

Ook de onbetwiste leider in Divisie 2, NGT, is al volgeboekt. Marc Neyens, Bart Couwberghs, Heinz Bonaerens en Georges Colman zijn de rijders van dienst tijdens het weekend van 8 en 9 september.

Kaarten voor de “24 Hours of Zolder” zijn verkrijgbaar bij de Dexia-bankagenten en natuurlijk op de website van het circuit Zolder: www.circuit-zolder.be.

Prijzen:
Zondag : € 10
Weekend : € 25 (paddock inbegrepen)
Bij Dexia in voorverkoop: €17,50


 
== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK

 |  About us  |  Links  |  Copyright Notice  |  Site map  |

Copyright 2006 HIBN.TV
Design & Hosting by
Harmony-Belgium - Powered by