[== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] == HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==
     Home      News      Entertainment      Services
  .

 
Quick Find :

logo RUBRIQUE 440

24 Hours of Zolder
Powered by HIBN.TV

 
  Familie Raus loopt verder uit
  Pascal Struyf conforte sa place de leader
  Van Elderen malgre une forte opposition
  La famille Raus prend le large
  L’Aston Martin s’arrete par mesure de precaution ; podium pour Rossi en WSR Megane a Donington
  GPR remporte les 24 Hours of Zolder au terme d’un incroyable thriller, Goossens co-recordman des victoires
  Mollekens signe in extremis la pole position en vue de la 29eme edition des 24 Hours of Zolder
  Van Elderen reussira-t-il la passe de quatre?
  CEO Racing veut le titre!
  Pascal Struyf et sa Lotus en favoris
  Une Aston Martin pour la premiere fois aux 24 Heures de Zolder
  De plus en plus de grands noms aux 24 Hours of Zolder
  Timing
  Aftellen naar de “24 Hours of Zolder” met een eerste troepenschouw
  Compte a rebours pour les “24 Hours of Zolder” avec une premiere info des teams
  Official Website

    

  

Pech houdt familie Thiers van goede prestatie

 
 

Na drie overwinningen en een derde plaats op vier wedstrijden is er afgelopen weekend tijdens de 24 Hours of Zolder een einde gekomen aan de suprematie van de broers Thiers in de Divisie 3 van de Mediagroep Van Dyck Belcar 2007.

Frank, Hans en Kurt Thiers, bijgestaan door Guy Van Mol hadden grote ambitie tijdens de traditionele Zolderse etmaalrace. En gedurende de eerste helft van de wedstrijd waren ze goed op weg om hun ambitie om te zetten in realiteit.

De strategie was in ieder geval goed uitgekiend en het team van Russell Racing zou in de loop van de wedstrijd op kousenvoeten oprukken naar de voorste gelederen.

Tijdens de kwalificaties werd niets geforceerd en het materiaal gespaard. Guy Van Mol nam de start en draaide zéér constante chrono’s. In de 15de ronde ging hij met sprekend gemak onder de kwalificatiechrono en kon zich zodoende een weg banen doorheen het peloton. Tijdens de eerste puntendeling na zes uur wedstrijd waren ze reeds opgerukt naar de 12de plaats algemeen en pakten de punten van de derde plaats in Divisie 3. Bij het vallen van de nacht rukten ze verder op naar een voorlopige 8ste plaats toen plots om 12u30 de krukas van de Porsche 997 GT3 begaf en Russell Racing na amper 1/3 van de wedstrijd richting opgavepark moest.

“Spijtige zaak”, verklaart Frank Thiers achteraf. “Alles was perfect voorbereid en de wagen kreeg een grondige revisie voor de wedstrijd. Op wat remproblemen na draaide de Porsche als een Zwitsers uurwerk. Door ons minimaal verbruik toefden we zelfs even in vijfde positie tot we wat tijd verloren in de pits door de remmen. Net voor onze opgave moesten de meeste teams nog komen pitten, zodat we terug richting top 5 konden gaan. We hadden zicht op een mooie ereplaats en konden een definitieve kloof slaan met de concurrentie inzake de titel in Divisie 3. Maar het is een mechanische sport waarin je alleen aan de geblokte vlag zeker bent van je score. Ondanks de opgave staan we wel nog steeds riant aan de leiding van het kampioenschap van de Belcar Specials. Maar we mogen voorlopig niet op onze lauweren gaan rusten. Tijdens de resterende wedstrijden in Francorchamps en Zolder gaan we trachten de kloof verder uit te diepen”.


 
== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK

 |  About us  |  Links  |  Copyright Notice  |  Site map  |

Copyright 2006 HIBN.TV
Design & Hosting by
Harmony-Belgium - Powered by