[== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] [== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] == HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==
     Home      News      Entertainment      Services
  .

 
Quick Find :

logo RUBRIQUE 307

The Bikers’ Classics
Francorchamps 1/2 July 2006

 
  Plus de 500 motos en piste!
  Des stars comme s’il en pleuvait...
  Toujours plus de stars
  Altijd maar meer sterren !
  Nieuwe wegen verkennen
  Explorer de nouvelles voies
  Official Website

    

  

Meer dan 500 motoren op het circuit!

 
 

Alles werd letterlijk in het werk gesteld om de 4e editie van de Bikers’ Classics een motorfeest zonder vergelijk te maken. Gedurende dit lange weekend zullen gepassioneerde motorliefhebbers zich verzamelen in de paddock van het circuit van Spa-Francorchamps, of het nu is om de een of de andere vedette tegen het lijf te lopen, om dat onvindbare stuk voor hun restauratieproject op de kop te tikken of om zelf actief deel te nemen aan het evenement. Er zijn immers meer dan 500 ingeschreven machines, vanuit heel europa, die allemaal, de een al zeldzamer dan de ander, zullen rijden op het circuit.

Naast de talrijke anonieme rijdende liefhebbers zal er ook een keur aan wereldkampioenen aanwezig zijn. Giacomo Agostini, die op zichzelf al 15 wereldtitels vertegenwoordigt, zal net als vorig jaar terug beschikbaar zijn voor zijn duizenden fans. Samen met hem zullen er ook andere wereldkampioenen zijn, zoals Ralph Bryans, Jim Redman, Carlos Lavado en Jan De Vries, maar ook wereldkampioenen uithouding zoals Jean-Claude Chemarin, Richard Hubin of ook nog Stéphane Mertens. Die laatste zal trouwens ook al rijdend aantreden, in het zadel van een Dholda (een Honda uit de ateliers van tovenaar Jean d’Hollander uit Moerzeke). Als de kampioenen al volop gevierd zullen worden, dan zullen ook de machines niet aan de publieksaandacht kunnen ontsnappen ! Er zijn immers niet alleen uitzonderlijk veel motoren aanwezig, maar er zullen ook een aantal echte pareltjes en unieke machines te zien zijn. Daaronder machines waar de allergrootsten der aarde op gestreden hebben, zoals Freddie Spencer, Barry Sheene, Jaarno Saarinen, Randy Mamola en Wayne Gardner. En of het nu Honda’s zijn, Yamaha’s, Cagiva’s of Benelli ‘s, al deze machines zijn er om u te laten dromen !

Op het programma staan ook nog eens drie parades ; één voor de 50cc machines, die fameuze koffiekopjes die zo tot de verbeelding spraken, één voor de GP sterren, zowel piloten als machines, en tenslotte ook nog de immens populaire zijspan-parade.

Tegelijkertijd staan de Bikers’ Classics ook voor een grote Europese Laverda-bijeenkomst, een ruilbeurs, een commerciële zone waar u alles waar u van droomt zal kunnen vinden en een hele resem animaties. De meest populaire daarvan zullen ongetwijfeld de concerten zijn op zaterdag-avond met met name de groep High Voltage, de grote specialisten van de AC/DC covers, die ongetwijfeld voor een onvergetelijke sfeer zullen zorden op deze Bikers’ Classics !


 
== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK

 |  About us  |  Links  |  Copyright Notice  |  Site map  |

Copyright 2006 HIBN.TV
Design & Hosting by
Harmony-Belgium - Powered by