[== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==] == HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK ==
     Home      News      Entertainment      Services
  .

 
Quick Find :

logo RUBRIQUE 408

Taxi 4
Powered by HIBN.TV

 
  Trailer
 
  TAXI 4 - Retour au pays !
  Official Website

    

  

TAXI 4 - Back to the roots !

 
 

Men zegt steeds "Geen 2 zonder 3". En waarom dan niet "Geen 3 zonder 4" ? Ziehier dus "Taxi 4"…
Of wat dacht u van "Geen 4 zonder 6" : de 406... want het is de Peugeot 407 die de vedette is in deze gloednieuwe film waarin de politie van Marseille geconfronteerd wordt met de maffia.

Back to the roots… Gerard Krawczyk staat achter de camera, Frederic Diefenthal, Emma Sjoberg, Bernard Farcy staan ervoor en Samy Naceri zit achter het stuur van de super-taxi !
Ah ! Er wordt nogal wat afgepalaverd over de sympathieke Samy... niemand zal ontkennen dat er geen woord over de film kan gezegd worden zonder dat hij ter sprake zal komen gezien zijn "afspraken" met het Franse gerecht.

Trouwens, wat verwijt men hem ? Dat hij zich wat snel opwindt ? Men moet die jongen gewoon goed weten aan te pakken. Hierbij alvast wat tips...
Als u deze gabber zou tegenkomen in Brussel en u zou hem willen aanspreken, vermijd dan het woord "santé". Het slaat niet alleen op zijn gezondheid maar eveneens op de gevangenis die de gelijkklinkende naam heeft. En als hij u het treinstation vraagt, vraag hem dan niet met de glimlach : "Centraal" ? Dat windt hem alleen maar een beetje op.
Vermijd ook om Monopoly met hem te spelen. Stel je voor dat hij de kaart "Ga onmiddellijk naar de gevangenis" trekt. Wees niet verbaasd dat hij dan in een Franse colère schiet. Begrijpelijk toch. Niet ?

Is het een gebrek aan grijze cellen die hem dikwijls terugbrengen naar de cellen die ook die kleur hebben ? Mja... doet eigenlijk niet ter zake want gaat het hier uiteindelijk niet om de film ?
Men kan toch ook genieten van de warme stem van Sinatra zonder te denken aan de banden die hij had met de mafia... Op dezelfde manier kan men toch naar de film kijken als puur entertainment zonder te leuteren over de jammerlijke gewoontes van één van de hoofdrolspelers.

Laat ons even spreken over een andere vedette uit de film: de Belg François l’Embrouille.
Want naast Benoit Poelvoorde, het witloof en de "Belgische praline" moet Frankrijk nog ontdekken dat we hier in België ook nog Hervekaas, Luikse siroop en François Damiens rondlopen hebben.
Zo hebben we ook meteen twee komieken die we graag eens in één film zouden zien samenspelen. Nee, nee,... niet de Luikse siroop en de Hervekaas... maar Benoit en François.
Nog even geduld want het zal het geval zijn in "Cowboy" van de regisseur Benoit Mariage... Binnenkort ook in de bioscoop.

Bruno Jamin (vrij vertaald door JS)


 
== HIBN.TV - HARMONY INTERNET BROADCASTING NETWORK

 |  About us  |  Links  |  Copyright Notice  |  Site map  |

Copyright 2006 HIBN.TV
Design & Hosting by
Harmony-Belgium - Powered by